Give me the keys to my new kingdom

Publicerad 2010-10-31 23:42:38 i Allmänt,

Det är just nu ca 30 dagar kvar tills jag MÅSTE lämna mitt paradishem som jag levt i hela mitt liv. Jag vet att jag pratar väldigt mycket om det här men jag har aldrig haft en mer crucial förändring någonsin. Inte ens att börja gymnasiet kan tävla med det som händer nu. Att flytta har jag aldrig velat göra. En del av mig sitter i det här huset och det kommer bli svårt att lämna den delen efter sig och börja om på ett nytt liv. I alla fall i en ny bostad. Åh, nyss var det ett halvår kvar och nu är det bara en månad. VEMOD!

När Morran tittar.

Publicerad 2010-10-31 21:06:55 i Allmänt,


NU mina små bloggomaner! Nu ska vi gå igenom denna helgs bravader och upptåg.
Först vill jag bara säga till er som trodde att Louise är egotrippad efter mitt inlägg om hennes trendsättardagar, hon är inte det, bara lite ;)

ANYWAY folk! Nu ska vi komma till the shizzle av den här helgen och först kommer ballongkatastrofen. Eller vad som kunde blivit en katastrof om vi inte hade ryckt in med våra brandmanskroppar och släckt den.

Här är det som kunde varit orsaken till en eventuell skogsbrand i Spånga.

HÄR är halloweenfesternas halloweenfest. Vi hade allt från mördarsniglar till självaste Gud som gäster. Det ni kan ni inte toppa om ni så ville!

Festfixarna nomero ono!

DANS!

Min personliga favoritbild från kvällen. Synd att jag inte själv är med i den för det hade varit en ära.

Japp japp japp. Så kan det gå när inte haspen är på som man brukar säga. Sista Halloweenen i den här lilla delen av sundby är över och det är med hopp i rösten jag slutar prata om den här.

Bus eller godis?

Publicerad 2010-10-30 01:23:53 i Allmänt,

Missarna har fått sitt livs första och sista analsäckstömning. Jävla veterinär att vara brutal med de små liven. Det gjorde ont ända in i själen när de skrek sådär som bara katter som är RIKTIGT förbannade och rädda gör. Och jag var tvungen att hålla i de så hårt så hårt. Det var det värsta jag gjort...aldrig mer!

Vi har gjort roliga saker också. Inte bara dystra och jobbiga. Nu har jag inte bara tomtar på loftet utan spöken och en och annan Peter också. Vi har även försökt oss på att släppa iväg en varmluftsballong men det tar vi mer om imorgon.

God natt  

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela