April, Maj, Juni.

Publicerad 2012-12-31 00:08:00 i Allmänt,

April:
Den första riktiga vårmånaden bjöd på mösspåtagning i solskenet, en av de absolut härligaste dagarna i mitt liv då hela tredje årskursen i alla gymnasiskolor försvann ut på gatorna i Stockholms innerstad och försökte få platser på uteserveringarna. Vi hamnade på Friday's och sedan på Bar 54 och jag mådde så himla bra hela tiden. Jag gick på diverse skivor med mina flickor, bl.a. på en som polygamIST och min Magdi, som ännu inte var min då, fyllde 19 år. Vår uppsättning av "Invasion!" hade premiär och nervositeten steg mig åt huvudet och fuckade upp hela min roll. Jag hade väldigt många tankar och åsikter som kom ut här på bloggen och jag längtade så himlans mycket efter att få vara bekymmerslös. 
 
Maj:
Thanksgiving-middag hos Kahlströms med superdupergod fisksoppa och västerbottenpaj, jag fick äntligen se "Jesus Christ Superstar" med min syster Carro, Teo kom hit från ungern och förgyllde en vecka och jag var med i Heavy Tigers musikvideo till deras låt "Girls got balls". Jag fick prova på att bo ensam i två veckor och under några av de dagarna fick jag sällskap av en ung man som lämnade uppmuntrande lappar på mornarna så att jag skulle ta mig igenom uppsatser och att just leva ensam. Jag och han och två andra vänner spelade "Moderskärlek" för teaterveteraner och påbörjade vår resa som helt ovetandes ledde till Stadsteatern lite senare. 
Skrev om att för evigt inte fanns och att det var ofattbart att vi skulle ta studenten om en vecka i slutet av maj. Overkligt.
 
Juni:
En månad full av äventyr och glädje! Vi gjorde klart våra banderoller till studentflaket och sen kom alla studenter! Först var det Karro som sprang ut i regnet på Nackademins skolgård sen var det min tur att hoppa nerför trappan vid Östra Real, efter mig var det Soffan och Vickan som tyvärr inte finns på bild hr och nu och Carro efter de, som inte heller finns på bild här. Sara och Magdi sprang ut från VRG Jarlaplan och Agnes från Södra Latin samma dag så det blev fest på fest efteråt. Sen kunde sommarlovet börja! 
Vickan nyttjade sitt körkort och vi åkte till söder och tittade på solnedgången från berget. Jag åkte till Norrtälje också och umgicks med Magdi. 
 
Så, fler månader kommer snart. 
 
 

3, 2, 1, 0!

Publicerad 2012-12-30 21:36:08 i Allmänt,

Här kommer ett inlägg på beordran av min pojkvän. Hej Magdi. 
Hittade nyårsklänningen idag på min favoritbutik H&M. Räddaren i nöden alla dar. Och ett glittrigt skärp så lite glittrande blir jag nog i morgon. 
Städat rummet har jag också gjort och rensat ut tre plagg ur garderoben! Det är framsteg i min samlarvärld. 
Så i morgon smäller det, då lämnar vi 2012 bakom oss och går in i 2013. Helt sjukt om man tänker på det. 
Då får jag träffa Magdi för första gången på 9 dagar och det låter kanske inte så mycket men det är det. 

Januari, Februari, Mars.

Publicerad 2012-12-28 22:36:00 i Allmänt,

Nu lider ju året mot sitt slut, som varje år verkar göra vid den här tiden. Detta firar vi med en liten sammanfattning av året. Snällt av mig.
Januari: 
Jag skrev mycket om studentångest och att jag inte visste vad jag skulle göra med mitt liv efter studenten. Vi taggade inför klassens studentskiva och fick biljetterna någonstans i mitten av månaden. Jag gick på VRGs uppsättning av "RENT" där Sara spelade bas i bandet och gick därifrån med en känsla om hopp inför framtiden och dess musikalstjärnor. Dessutom mös jag mycket med mina fina tjejer och gick klädd mycket sådär som bilderna visar. 
 
Februari: 
Det här var tydligen "månaden som ingen vill ha" och som bjöd på iskyla och tidsfördriv på skolan. Jag filmade en dokumentär tillsammans med kottarna som inte är klar än idag eftersom den kraschade sönder. Vickan fyllde år, vi och Sara fikade på Ritorno en vacker dag och pratade om en kärlek som jag eventuellt hade, en pojke som jag blev varm i hjärtat av att prata om. Dessutom kom studentmössan hem och då var det slutgiltigt, vi skulle ta studenten.
Annars gick jag på fotografiska med systrarna mina och tittade på utställning och åt brunch med vacker utsikt, deppade över att jag inte hade någon kärlek på alla hjärtans dag och umgicks med Elina och Magdi.
 
Mars:
Det började med insamling av material till Carros och mitt projektarbete "Stockholm i vårt hjärta". Våren kom sakta men säkert och solen började värma så man kunde gå i klänning utan att frysa! Dag fyllde år, en dag gick han, Louise och jag till 7Eleven på lunchen en skoldag och köpte glass som vi åt i solen. Vickan hade kalas, där jag prövade öl för första gången och skivorna började inträffa sena nätter i Stockholm. Vår skiva med 90-talstema är något jag sent kommer glömma. Dessutom blev jag pretentiös då och då och skrev olyckligt om kärlek och kyla. Både Sara och Ems fyllde också år. 
 
Tre nya månader kommer senare, i sann bloggaranda.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela