Fred&Kärlek

Publicerad 2011-06-28 08:34:19 i Allmänt,

Om 45 minuter ska jag traska iväg till pendeln för att träffa Soffan, Carro och Vickan. Vi ska åka till centralen där vi ska hitta en Sara. När vi har gjort det så väntar det en buss på oss som ska ta våra brända kroppar till Borlänge och PEACE&LOVE! Jag har resfeber och det betyder att jag är taggad! Ska bli så najs att få campa en hel vecka, bli smutsig och se fantastiska band.
Hoppas jag inte har glömt något.

Allt finns kvar i ett annat format

Publicerad 2011-06-24 12:53:49 i Allmänt,

Midsommarafton 2011.
Inte som de andra midsomrarna. Ingen middag med vänner och familjer, ingen trekamp med en pappa som ramlar och får gräsfläckar på de vita byxorna, ingen fest långt in på natten och ingen promenad hem i soluppgången.
Vännerna har flytt stan för helgen och pappan "för alltid". Men livet går vidare!
Mamma och jag ska till Skansen och ha picknick och där är det väl människor som firar?

Mer från skogen

Publicerad 2011-06-22 15:58:47 i Allmänt,

Jag, och min goda vän Joker ligger under den stora eken på tomten i knivsta och chillar. Pappa har köpt världens bästa dator i form av en Macbook PRO och jag tänker härmed ta över den.
Carro och Karro satte sig nog precis på tåget hem till Stockholm. Jag stannar tills imorgon.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela