Alla mina låtar.

Publicerad 2011-09-30 22:46:51 i Allmänt,

Jag kan inte riktigt förstå hur man kan ha så här tråkigt. Jaja, det går väl över snart förmodligen. Nu ska ni få lite fina bilder på örininflamation. Bara för att jag är så snäll och har tråkigt.
Hittade inga värda att lägga upp.
tur för er.
Btw, små fina människor. Följ mig på Bloglovin' så slipper ni skriva in min adress varje gång ni ska in här :D JA!

Höger öra mår sådär.

Publicerad 2011-09-30 21:07:35 i Allmänt,

Jag sitter och skypear med Karro. Vi har klagokväll. Killar, vänner och sjukdomar. Det är vad min kväll handlar om. Det sitter en liten orkester i mitt högeröra som inte riktigt kan spela på gehör. De spelar alltid lite falskt. Lite störande. Dagens klagomål från mig.
Annars har det varit fint väder idag. Inte för att jag har njutit av det, eller ens sett det men jag antar att det har varit fint. Jag har legat i en soffa och sovit.
Så. Nu ska jag gå.
Puss.

Skenet kan bedra.

Publicerad 2011-09-30 12:20:35 i Allmänt,

När man trodde man var frisk så blev man sjuk igen. Öroninflamation. Kul. I natt hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Är det priset jag fick ta för att jag gick ut en kväll och umgicks med fina människor och spelade teater?
Ja, men det var väl kanske ett milt pris.
Jag somnade i alla fall inte förns 5 imorse. Då hade värken försvunnit. Jag vaknade av alarmet på mobilen. 05.30. Sen somnade jag om och följde med mamma till vårdcentralen kvart i 11.
Nu ligger jag ju som sagt i soffan, har en katt i knät och på tvn går "Mitt liv som hund".
Det är fredag.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela