Klassisk

Publicerad 2011-02-27 23:55:55 i Allmänt,

Filip och Fredrik kommenterar ypperligt.
Jag insåg inte förns för en timme sedan att själva prisutdelningen börjar halv 3. Jag sitter därför uppe hela natten. Pricken över i är att Carina Berg är med och kommenterar kläder. Ytligt men hon är så jävla najs!

Vad gör man åt sånt som man inte kan påverka?

Publicerad 2011-02-27 19:30:20 i Allmänt,

Nu är det så att min hjärna har tagit ledigt. Den har stängt ute det vi kallar inspiration och vill helt enkelt att jag ska sitta och ruttna. Istället för att kämpa emot så har jag bestämt mig för att vänta tills den där inspirationen kommer tillbaka och blir insläppt igen. Det kan bli imorgon, om en vecka eller om någon månad. Ni får helt enkelt ha överseende med mina äckligt ointressanta inlägg tills vidare.

Tack på förhand,
MVH Nina
The Oscars

Publicerad 2011-02-27 14:48:11 i Allmänt,

Ikväll inträffar det! Galan av galor med alla som är något. Oscarsgalan!! Jag ska lugnt sitta bänkad! Som ni säkert vet så är de flesta dr mi idoler eftersom jag själv vill bli en av de en dag och för att de är så fantastist duktiga. Därför ska jag låta Filip och Fredrik guida mig genom alla kläder, personer och priser. Jag kan ju de flesta men...

C u later.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela