Hit the lights

Publicerad 2010-08-30 19:22:59 i Allmänt,

Jag har ont i hela kroppen. Och jag har inte ens gjort något extremt ansträngande! Bara haft idrott. Jag har t.o.m. ont i tummen...Helt stört.
Har införskaffat gymkort nu iaf för att få bort lite sälspäck som sitter på ställen som jag inte vill att det ska sitta på. Det kommer bli awesome! Kom till Åkeshov och se mig "bulka upp" med skivstången i handen.

Imorse regnade det men jag bestämde mig för att ha på mig shorts iaf för att det inte är höst än. Nu, ca 12 timmar senare är det världens finaste väder med blå himmel och kvällssol...det kanske inte är meningen att jag ska ha shorts på mig. Vad tror ni? Jag tror nej. Synd, för jag gillar shorts.

Nu har terminen börjat, det känner man. Läxora ligger snart på hög, inte riktigt än men snart så det är bäst att man avslutar det man har börjat med på en gång för annars blir det körigt. Därför sitter jag nu med Naturkunskapslabbrapport om, håll i er, hushållspapper! Japp, vi har undersökt densitet, vikt och uppsugningsförmåga i vanligt hushållspapper av olika sorter. Spänning på hög nivå är vad vi håller på med på Östra. Senare ska vi få dissikera räkor. Den ni, den kan ni inte slå! Vi kommer få använda förstoringsglas för att se organen men vad gör det när vi har gemenskap?

Nu ska jag fortsätta med mina viktiga läxor som ska ge mig ett MVG.

Mysväder, eller?

Publicerad 2010-08-29 16:13:03 i Allmänt,

Idag är det sånt där sitta-inne-och-mysa-under-en-filt-med-en-film-väder. Om man är vanlig svenne det vill säga :D Annars går man ut och känner på dropparna. Jag har inte gjort det men önskar att jag orkade bli blöt idag.

Strössel, fräknar och glitter

Publicerad 2010-08-29 00:28:07 i Allmänt,


GRATTIS Nassegos!! <3

Finns det en sötare discodansande, aktivitetsfixande, kakbakande, MISSE på denna jord?
I brist på ord, postar jag samma text som jag postade för någon månad sedan.

Misse, med sina fräknar som pryder hela hennes kropp, vet hur man fixar och trixar. Bara hon löser det olösbara och bara hon kan planera allt. Listor svämmar över hennes rum och ”Vad-man-kan-göra”-lapparna får inte plats i burken. Så mycket att göra men så lite tid att göra det på. Baka, sy, måla, dansa, jobba, städa, rensa, prata, skratta, gosa. Den här flickan har alltid en plan på lager så om du frågar henne vad ni ska göra utbrister hon först: MEN VA BEGÄRU!? Sedan tar hon fram penna och papper och påbörjar en lista som aldrig tar slut. Nasse sitter inte still. De bruna ögonen måste se allt och vill inte missa något. Det rycker i armar och ben varje gång hon hör ordet disco och dansen tar aldrig slut!

Älskar dig. Du är den finaste Nassen i världen. <3

PUSSIS

P.S. Sorry men 17-åriga 5-åringar är de sötaste 5-åringarna! <3 D.S.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela