Att sova till halv tolv.

Publicerad 2012-01-31 13:27:56 i Allmänt,

Jag borde egntligen sitta och jobba med antingen projektarbete eller ett personporträtt om mig själv eftersom jag har studiedag men jag tittar på TV istället. Jag ska åka och jobba om en och en halv timme. Det är lite jobbigt att jobba så långt bort ibland. Å andra sidan är det mest att sitta på bussen i en timme. Det är inte så farligt. Jag ska definitivt inte klaga.
Min fortsatta vecka ser ut såhär:
  • Tisdag: STUDIEDAG!
  • Onsdag: Projektarbete med Carro
  • Torsdag: Jobba, teater.
  • Fredag: Fota Vickan i snön.
  • Lördag: Dokumentärfilmning med Kollektivet Kotten.
  • Söndag: Sova.
Intressant va? Nu vet ni vad jag ska göra med mitt liv den här veckan.

Tio centimeter förhoppningsförkrossare.

Publicerad 2012-01-30 16:32:07 i Allmänt,

Gåshuden sprider sig över kroppen och driver rysningar längs ryggraden. Huden färgas blå och skrynklar ihop sgi som ett papper någon slängt. Utanför fönstret ligger tio centimeter snö på marken och isolerar det gröna gräset från omvärlden och solens varma strålar.
Sveriges mörkaste dagar har passerat men lämnat en skugga efter sig. Det är svårt att tro att det vita täcket någonsin kommer smälta, marken kommer torka och fåglarna vill kvittra igen. Vintern håller oss i ett järngrepp.

Koldolmar.

Publicerad 2012-01-29 20:47:29 i Allmänt,

Vänner är något av det finaste som finns. De är som sockervadd.
Gårkvällen spenderades hemma hos Karro med Soffan, Carro och Vickan. Vi gjorde ingenting annat än att sitta i soffan hela kvällen, äta socker och dricka te. Vi pratade om kärlek, kroppsvätskor och om varför man inte får sprida askan av en död person var som helst i Sverige. Allt mellan himmel och jord alltså och ibland satt vi bara helt tysta. Jag älskar er för ni är inte bara mina bästa vänner, ni är min familj.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela