Prickig skrud.

Publicerad 2012-09-30 17:48:42 i Allmänt,

Inomhusvistelsen fortsätter även denna dag. Fick dock sällskap av både Carro, min syster och Love vid ett-snåret. Har städat och rensat ur min garderob en smula på saker jag inte vill ha längre. 
I kväll kommer Magdi hit också och myser.
Utanför fönstret dör sommaren ut och löven på träden sprakar av varma färger, snart ligger alla på marken. Men det gör ingenting för om nio månader, cirka, är vännerna tillbaka och sommaren står i blom och då ska vi fira året då vi fyller tjugo. Då blir allt som det ska vara igen, nästan.

Hungrig.

Publicerad 2012-09-29 21:56:13 i Allmänt,

Dagens låt: Don´t wake me up.

Dagens frisyr: Ruffsigt sjukhår.

Dagens smink: Inget.

Dagens klädsel: Rött nattlinne.

Dagens händelse: Äta sushi!

Dagens planer: Ligga i soffan och kurera mig.

Dagens vill ha: En frisk kropp.

Dagens saknad: Magdi.

Dagens tråkigaste: Att inte orka åka och träffa Elina.

Dagens mat: SUSHI!

Dagens kärlek: Min pojkvän.

Dagens humör: Lite sisådär.

Dagens köp: Jag har inte spenderat pengar på någonting.

25 September 1993.

Publicerad 2012-09-29 13:57:54 i Allmänt,

Förkylningen släpper mig inte en sekund. Vaknade i morse av att jag knappt kunde andas så jag försöker vara hemma och kurera mig så att jag inte behöver vara hemma från jobbet så mycket kommande vecka. 
Dagarna flyter på och igår var jag på födelsedagsmiddag hemma hos Karro som fyllde 19 i onsdags. Vi fick lax med apelsin-och saffransmarinad, till det rotfrukter i ugn och en saffrans-och gräddfilssås. VÄLDIGT gott.
I torsdags repade jag August Strindbergs pjäs "Moderskärlek" tillsammans med Magdi, Amy och Hanna. Vi har fått äran att spela upp sex minuter av den på Stockholm stadsteaters Klarascen den femtonde oktober vilket känns himla fint och stort. Eftersom det i år är 100 år sedan Strindberg dog så är det olika tillställningar till hans ära runtom i landet och det här är en av dem.
Hela pjäsen spelar vi den elfte, tolfte och sextonde oktober.
11 och 12 oktober 19.00 Kulturskolan Brommaplan
16 oktober 19.00 Kulturskolan Östermalm
Party-Karro!
Frulle på jobbet. Fredagar får vi äta där, mamma gör jättegod frukost <3

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela