Att neutralisera samhället kan inte leda till något annat än död

Publicerad 2011-01-31 13:17:52 i Allmänt,

Japp! Nu är det kirrat! Optiker idag kl.17.00. Sen ska jag bara vänta på att transportstyrelsen, o de ädla människorna, ska godkänna att jag får mitt intyg så att jag kan ge mig ut på de riktiga gatorna!

Har ni tänkt på att det har blivit hysteri om det här med att man inte ska dela in könen i fack. Vad är det!? Vi har ju fötts till män och kvinnor, inte till ett kön som kallas för, jag vet inte, typ kvän. Okej att vi inte ska förknippa kvinnor med svaghet och män med styrka men ska vi verkligen neutralisera alla då? Ska vi bli som robotar som går runt utan kön och om man blir kär i någon så spelar det ingen roll vad det är för kön på personen? Hur ska vi då kunna skaffa barn? Det där lät korkat men det låter smartare i mitt huvud.

Tankenöten för idag.

Pussis


Nej, inte min bild.

Tassar som trippar och klor som river på en kall isig väg

Publicerad 2011-01-30 19:12:16 i Allmänt,

Inser att gårdagens rubrik inte riktigt passade med texten. Sorry paps.

Jag måste göra ett erkännande. Att köra bil är snäppet bättre än att spela teater. Jag kan inte riktigt förstå att jag sa det där precis men det är sanning. Jag har blivit beroende!
Nu ska jag sticka till en optiker så fort som möjligt och få mitt intyg så att jag kan skicka in mina papper och faktiskt få tillstånd att köra på riktigt. Ja, jag, Nina har varit olaglig idag. Det trodde ni inte va? Så kan det gå.

Nu ska jag sluta skriva för idag.

Pussis

Jag blir så dum av dig

Publicerad 2011-01-30 02:25:11 i Allmänt,

Hörrni, vet ni vad eller rättare sagt vem jag har glömt? Min far. Han fyllde år i fredags.
Min fantastiska pappa. Den där snubben vars bil jag ska köra skiten ur.
Grattis <3

Nu ska jag snart sova för imorgon blir det åka av. Jag ska få lära mig hur man sätter sig i en bil. OCH hur man frikopplar! DEN NI!

Pussis

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela