Böghög, lebb.............beb?

Publicerad 2010-01-31 21:19:00 i Allmänt,

Mitt huvud är nu fyllt med Machiavelli hit och Lorenzo dit. Har bestämt mej för att läsa "Fursten" till imorgon... Se hur det går. Bara 122 sidor kvar, av 132 :P
Historian ligger över mej som en för tung böghög och jag vet inte riktigt hur det ska kunna produceras 33 små böcker inom en vecka men det är väl bara att jobba på antar jag :)
Har bestämt att jag ska se "Till Vildingarnas Land" med de små damer som vill :D Inget bestämt, bara jag som har kommit på det.
Imorgon ska jag upp halv 6 igen...det positiva är att jag tror att jag har studiedag på tisdag :D Då ska jag festa loss med mina vänner: Romeo och Julia ;)
Jag gjorde slut med Bella och Edward förra veckan så de kan jag inte festa med. Det blir inte samma sak när man vet vad som händer...
Nu ska jag snacka lite med Sara och sen krypa till kojs.

54 år

Publicerad 2010-01-31 17:21:35 i Allmänt,

Ska söndagsplugga lite. Känner lite hisorisk stress igen. Arbetet ska vara inlämnat nästa vecka och jag har skrivit förord....endast. + lite rubriker men liksom.
Carro, Milla, Samir, André och Nuffe kom och grattade paps idag också. Tårtan var såklart delisiöööös ;) Kah är mästarnas mästare, förstår inte varför ingen kan fatta det.

Hippogrif

Publicerad 2010-01-30 20:32:10 i Allmänt,

Jag är lite utav en hycklare. Åkte bil till vällingby idag. En gammal bil som knappt har katalysator. Sen satt jag i den och förbannade mänskligheten över att den skulle göra allt så jävla ktångligt med pengar och bilar och skit! Jag blev lite dampig.
Jaja. Innan utbrottet var jag och mams i vällingby som sagt och dääääääär, införskaffade jag mej ett stycke lampskärm, lampor, en sänglampa och konsoller :D YAY!
NU! Sitter jag med ett wienerbröd i magen och ett glas vatten framför mej, eller ja, typ. Snett till höger men ändå.
Hmmm, ska jag hämta ett till? :D

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela