I'll be your mirror.

Publicerad 2012-07-31 00:56:35 i Allmänt,

Man hör det viskas hela tiden om att det inte spelar någon roll hur man ser ut, att det är insidan som räknas. För man kan ju inte rå för hur man ser ut, man är ju född sån liksom, om man inte har skönhetsopererat sig, fast då ligger ju ens utseende i någon annans händer i alla fall....
Ändå blir, i alla fall jag, så himla glad när någon säger att jag är snygg, fin, eller det bästa, vacker. Att bli beskriven med ordet "vacker" är som att få en present som jag har önskat mig. Det värmer. Jag vet inte varför. Jag känner mig bara så himla glad när jag får sånt.
Jag hör alla viskningar om att det inte spelar någon som helst roll hur man ser ut men jag lyssnar inte. 

Känslan.

Publicerad 2012-07-25 13:43:44 i Allmänt,

Kom ihåg en sak, mina kära läsare. Om ni ska överraska någon, stå inte på fel station och vänta, ha en partner in crime som kan luska ut var personen du ska överraska är någonstans och var smidig. 
Inget av detta var jag när jag i måndags skulle överraska min fina pojkvän, med min tidiga hemkomst från Skåne, efter att han hade slutat. Jag åkte dit själv och hem själv. Kul. 
Gjorde ett nytt försök igår tillsammans med Elina och det hade gått lika dåligt om vi inte hade blivit upptäckta. Jag är inte bra på sånt med andra ord. 
Nu har jag i alla fall fått pussa och krama lite på honom och det känns inte lika tomt längre. 
Senare idag är det grillkväll hos kära Tilda! Taggad till tusen för nu får jag träffa mina fina vänner igen, samlade en sista gång för att sedan spridas för vinden ut i världen. Men mer om det en annan gång, nu ska jag leva på känslan. 
Det var hav hela tiden och vind som blåste egentligen alldeles för mycket men det var så vackert ändå.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela