Midsommar.

Publicerad 2014-06-22 00:38:12 i Allmänt,

Midsommarafton firade jag tillsammans med Carro och hennes familj, mamma, Sofies familj och Vickans familj ute på Ekerö. Midsommarlunch med massa mat, midsommarstång och en höstlik kyla. Jag trotsade vädret och gick barbent hela dagen. Är det midsommar så är det! På kvällen åkte Carro och jag hem till henne och hade fest med ett knippe människor. Dansade hela natten lång och kom hem klockan 3 på morgonen i vanlig ordning. Därför har midsommardagen spenderats under en filt i Soffan. 

Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor...

Publicerad 2014-06-09 19:44:00 i Allmänt, Fotografen., Häng med!,

NU är jag klar med hela första terminen på Journalistik och Multimedia-utbildningen! Sista chansen på första tentan vi skrev var idag, säger inget mer om det. Sommarlovet väntar nu! Kanske det bästa på hela året! 
Äventyren börjar redan i morgon med spa på dagen och sedan en tripp till Nibbla med tre av kottarna. Carro, Soffan, Vickan och jag själv fick presentkort på en behandling i, hör och häpna, studentpresent. Ja, det är två år, idag faktiskt, sedan vi var hemma hos Carro på hennes mottagning och fick gemensamma presenter. Känner mig så gammal när jag tänker på det. Längtar tillbaka, som vanligt. 
Vi firar med lite bilder tycker jag.
Här hemma är blommorna också håriga. 

När det var då.

Publicerad 2014-06-07 22:51:00 i Allmänt, Författardrömmar.,

Sommaren har börjat mina vänner. Vi trotsar juninattens kyla med mössor och filtar på balkongen efter studentmottagning. Ända in på morgonen efter, när solen smyger upp bakom trädtopparna och fåglarna hälsar oss god morgon, sitter vi och förundras över det ljus som sakta stiger i styrka ovanför oss på den ljusblå sommarhimlen. Det lämnade oss aldrig helt. 
Vid två, tre på morgonen är gatorna tomma och ljuset är precis så drömskt som när man skulle på äventyr med familjen. På den tiden då man skulle åka iväg väldigt tidigt för att hinna fram samma dag. När älvorna dansar på ängarna och gräset är täckt av dagg. När man kan strosa fram mitt på landsvägen och känna sommarlovsfrihet! 
Studenter som vinglar hem från sin största dag i livet hittills. En ensam bil som kör förbi. Allt det vi längtar efter när vi kör ner händerna i fickorna och dyker ner i halsduken, är här. Och det stannar i fyra månader till. 

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela