Klockan är mycket och jag vet inte vart du är.

Publicerad 2012-02-28 00:25:13 i Allmänt,

Jag hatar sådana här gånger. När man inte vet vad man ska göra så att man seriöst funderar på att plugga. Så tråkigt har man. Bara det att de senaste dagarna inte har innehållit något som helst instagram-material är ju tragiskt och mitt hjärta gråter en smula.
Carro var i och för sig här idag och pluggade projektarbete med mig men att instagrama det är ju lite överkurs. I morgon kommer i alla fall fina människor hit och repar lite "Invasion!". Jag bjuder på pastasallad och kanske att någon har med sig ett bakverk som vi kan smaska på till eftermiddagsfikat.

Oscarsgalan 2012.

Publicerad 2012-02-27 00:26:41 i Allmänt,

Kodak Theatre har slagit upp portarna för 84e gången och kändisarna väller in genom de. Filip och Fredrik sitter och kommenterar åt oss här i Sverige och amerikanarna är lika överdrivna på andra sidan Atlanten som vanligt.
Jag har ingen koll på nomineringar eller vad som kommer hända, mitt intresse av denna episka kväll har minskat genom åren. Förut längtade jag efter dagen då jag själv skulle få gå där på röda mattan och sitta bland alla dessa personer som jag har sett upp till under en tid. Jag har kanske landat på Jorden igen. Nu tycker jag mest det är överdrivet med påklistrade leenden, överstylade kvinnor och slösade pengar.
Ändå sitter jag och tittar.

04.23.

Publicerad 2012-02-26 04:23:53 i Allmänt,

Klockan är nu 04.16 på morgonen. Jag ligger och lyssnar på Molly Sandén. Så kul har jag det. Jag borde kanske stänga ögonen och sova.
Heavy Tiger levererade som vanligt och fick Dick Turpin att dunka i takt med musiken. Vi sålde rikligt med merch vilket är så jäkla roligt. Nu går cirka sju pers omkring med en Heavy Tiger-tröja med låtarna i öronen. Mitt hjärta blir varmt bara jag tänker på det.
I morgon ska jag gå upp tidigt så att jag kan gå somna på kvälle....nej just det. Jag har ju sportlov.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela