Lillebror, bli som jag när du blir stor

Publicerad 2010-06-30 21:14:17 i Allmänt,

Nej men tjenare igen då mina små fetisar!
Dagen har spenderats med en mycket fin vän vid namn Victoria. Vi drog iväg till Waldemarsudde och picknickade och lekte fotografer/modeller. Det finns mycket i Stockholm som man aldrig sett fast man är schtekare på Stureplan 24/7. Waldemarsudde är ett sånt ställe, det borde alla se en gång i livet. Små lusthus och stora ekar är vardagsmat där dessutom pryder väderkvarnar varje gathörn. Imorgon ska vi resa till pendelns alla stationer och picknicka på den som ser mysigast ut :P
Vi ses kanske då ;)

Det finns en tanke bakom allt

Publicerad 2010-06-26 15:12:31 i Allmänt,

Lever fortfarande Popkungen? 
Om folk nu tror att han fejkade sin död pga att han ville komma bort från allt och inte orkade med, varför försöker folk avslöja honom då? Det är liiiiite hänsynslös.
Här är Aftonbladets reportage om Michael Jacksons påstådda fejkade död. 

Du betydde inte allt men det blåste aldrig kallt helt nära dig

Publicerad 2010-06-26 02:36:12 i Allmänt,

Vandrandes hem genom en varm sommarnatt kunde ni för ca 20 minuter sedan se 2 mammor, 3 döttrar och 1 son. De hade precis varit på ett midsommarfirande som hette duga hos en annan dotter, en annan mamma och en pappa. Det fanns mat, dricka, lekar och frågesport. En person saknades.
Nu blir det mörkare och vi går mot vinterns vita nätter. Ted Gärdestad beskriver livet ganska så perfekt med sina ljuva toner kryddade med sött och salt, surt och beskt.
Skratt kan ingen leva på...

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela