Sysslor.

Publicerad 2015-03-23 13:06:50 i Allmänt, Häng med!,

Sitter och kämpar med en arbetsrapport som ska beskriva hur jag och Linn har jobbat med vårt reportage om Heavy Tiger. 5000 tecken är en utmaning. Alldeles för mycket för en arbetsrapport. Jag är bitter. 
Innan vi tar itu med det blir det gymping med Susanne Lanefelt. benvärmare för hela slanten!
 

04.07.

Publicerad 2015-03-15 04:07:49 i Allmänt, Författardrömmar., Häng med!,

Det är kolsvart inne i den lilla bilen. Natten omsluter oss där vi flyger fram över vägen. Ur högtalarna hörs metalmusik på låg volym, bara för att föraren ska hålla sig vaken, som ett bakgrundsljud för oss i baksätet. Vi sitter tre på rad, sömniga, med hängande huvuden. Två av oss har slutit ögonen, kanske för att världen inte ska snurra fullt så mycket som den gör ikväll. Jag sitter och tittar ut på de kala träden som tycks susa förbi oss. Strålkastarna som lyser upp skogen. Min hals gör ont från alla sånger jag skrikit ut på ett hemmagjort dansgolv någonstans i Uppsala. Vi var återförenade igen, om så bara för en kväll. "If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, make it last forever, friendship never ends." 
Det dova mullrandet från hjulen när de rullar på asfalten under oss är sövande men jag somnar inte. Jag har allt för många energidrycker innanför västen. 

Sol.

Publicerad 2015-03-13 17:16:45 i Allmänt, Häng med!,

Och våren kom tillbaka till oss. Blå himmel, knoppar och torra trottoarer som väntar på att bli sopade. Och nu är det fredag igen. Det verkar som att tiden går fortare ju äldre man blir. Fem minuter är inte längre vad de en gång var.
Det blir en innekväll i kväll. Jag ska laga lite soppa till middag. Mums. 
 
 
Dagens fundering: Är det så svårt att lyfta handen från ratten när jag tackar för att du stannar vid ett övergångsställe? Jag bara undrar.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela