Åka bil.

Publicerad 2013-07-30 00:46:00 i Allmänt, Fotografen., Häng med!,

Jag och min syster utforskade Uppsala idag. Vi åkte till Fullerö Handel där vi strosade runt i någon timme innan vi stack till Uppsala stad och gick omkring. Fin liten stad. Domkyrkan var öppen så vi gick in och kikade. Tycker att kyrkor är så mäktigt fina, sådär stora och ståtliga och Uppsala domkyrka var precis så fin. på vägen till bilen hittade vi varsinn fin ljusslinga att hänga upp som mysbelysning. 
 

Räddningen.

Publicerad 2013-07-23 01:56:28 i Allmänt,

Livet är ett klurigt skämt. Svårt att förstå innan man har reflekterat över det för att sedan kunna skratta åt det. 

Rädd.

Publicerad 2013-07-19 01:09:58 i Allmänt,

Varenda molekyl i min kropp skriker. Det är krig där inne och jag kan inte göra annat än att känna när allt går sönder, sitta och räkna offren. När mörkret sänker sig över sommarstockholm har jag inte längre orken att vara glad och det gör ont. Det gör ont att tänka, ont att sitta, ont att ligga, ont att stå, ont att gå och ont att känna. Det gör ont att andas. Mitt hjärta har ett hål som jag inte kan laga. Jag har ingenting som täcker det och även om man inte ska säga det så tror jag inte att det någonsin kommer bli lagat för jag har kastat bort allt som behövdes.

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela