Fattas mig.

Publicerad 2014-09-28 00:20:00 i Allmänt, Häng med!,

Klar med första delkursens utmaningar. Skrivit personporträtt på Dramatens förrådsföreståndare Barbro Hellsing. Fick följa med henne genom korridorerna och ateljéerna där alla jobbar flitigt för att bygga upp pjäserna. Det är en spännande värld bakom scenen. Samma dag gick jag in på en blomsterbutik på Hamngatan och frågade om jag fick följa efter en av floristerna där och skildra hennes arbete genom bild. Det fick jag. Blir så glad och tacksam över snälla och trevliga människor när jag är ute på uppdrag. Folk som ställer upp med ett leende, det är såna som får en att bli lättare i arbetet. 
Inne på ny delkurs nu. Krönika, reportage, hemtenta och recension väntar. Har skrivit en krönika som min responsgrupp ska behandla på måndag innan den lämnas in klappad och klar på onsdag. 
Skolblogg är väl skittråkigt att läsa så jag måste än en gång ta mig i kragen. Kallar på inspirationen men den gömmer sig fortfarande. 

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela