2013.

Publicerad 2013-12-28 18:50:32 i , Allmänt,

Juli:
En väldigt sorglig och förvirrad period i mitt liv kom med juli. Jag och min syster åkte till Uppsala och gick runt i den pittoreska lilla staden. Alla upplever världen som en enda stor hopplöshet ibland. Jag visste inte att jag också skulle göra det en dag men det fick jag. 
 
Augusti: 
Inredning, inredning, inredning. 
Försökte suga åt mig de sista sommardagarna på en promenad i stan med Magdi och Elina. Den började på Waldemarsudde och slutade på kajen vid Slussen. En kylig augustinatt. En grön hatt införskaffades också, på bilden är den grå. Och Veronica Maggio släppte sitt nya album som är något av det bästa jag någonsin hört. Som att hon läste mina tankar och sjöng dem. 
 
September:
Vi drog till Hallsjösand och firade Carros 20-årsdag med fest hela dagen och hela natten. Badade, åt mat och skrämde varandra i skogen. Sedan åkte Sara och jag och hämtade hem Vickan från Arlanda. Hon kom hem från Taiwan och äntligen var alla kottar samlade igen!

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela