April, Maj, Juni.

Publicerad 2012-12-31 00:08:00 i Allmänt,

April:
Den första riktiga vårmånaden bjöd på mösspåtagning i solskenet, en av de absolut härligaste dagarna i mitt liv då hela tredje årskursen i alla gymnasiskolor försvann ut på gatorna i Stockholms innerstad och försökte få platser på uteserveringarna. Vi hamnade på Friday's och sedan på Bar 54 och jag mådde så himla bra hela tiden. Jag gick på diverse skivor med mina flickor, bl.a. på en som polygamIST och min Magdi, som ännu inte var min då, fyllde 19 år. Vår uppsättning av "Invasion!" hade premiär och nervositeten steg mig åt huvudet och fuckade upp hela min roll. Jag hade väldigt många tankar och åsikter som kom ut här på bloggen och jag längtade så himlans mycket efter att få vara bekymmerslös. 
 
Maj:
Thanksgiving-middag hos Kahlströms med superdupergod fisksoppa och västerbottenpaj, jag fick äntligen se "Jesus Christ Superstar" med min syster Carro, Teo kom hit från ungern och förgyllde en vecka och jag var med i Heavy Tigers musikvideo till deras låt "Girls got balls". Jag fick prova på att bo ensam i två veckor och under några av de dagarna fick jag sällskap av en ung man som lämnade uppmuntrande lappar på mornarna så att jag skulle ta mig igenom uppsatser och att just leva ensam. Jag och han och två andra vänner spelade "Moderskärlek" för teaterveteraner och påbörjade vår resa som helt ovetandes ledde till Stadsteatern lite senare. 
Skrev om att för evigt inte fanns och att det var ofattbart att vi skulle ta studenten om en vecka i slutet av maj. Overkligt.
 
Juni:
En månad full av äventyr och glädje! Vi gjorde klart våra banderoller till studentflaket och sen kom alla studenter! Först var det Karro som sprang ut i regnet på Nackademins skolgård sen var det min tur att hoppa nerför trappan vid Östra Real, efter mig var det Soffan och Vickan som tyvärr inte finns på bild hr och nu och Carro efter de, som inte heller finns på bild här. Sara och Magdi sprang ut från VRG Jarlaplan och Agnes från Södra Latin samma dag så det blev fest på fest efteråt. Sen kunde sommarlovet börja! 
Vickan nyttjade sitt körkort och vi åkte till söder och tittade på solnedgången från berget. Jag åkte till Norrtälje också och umgicks med Magdi. 
 
Så, fler månader kommer snart. 
 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Nina och är 22 år. Jag älskar katter, att fotografera och att skriva. Sedan januari 2014 pluggar jag "Journalistik och multimedia" på Södertörns högskola. Då och då hatar jag livet men jag ger inte upp än. Det ska finnas en mening med allt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela